Inscriere GRATUITA
Nu se percepe taxa de inscriere, folosirea serviciilor noastre de catre managerii campionatelor de mini-fotbal fiind gratuita.

Adaugare de echipe, campionate
Se pot adauga un numar nelimitat de echipe, urmand ca apoi la setarea campionatului sa se specifice care dintre ele vor juca. Acest lucru va avantaja managerul ca sa poata avea statistici clare despre echipele care se retrag in timp, sau pica la baraj etc. Se pot adauga un numar nelimitat de campionate, cele vechi raman in sistem si vor putea fi refolosite pentru statistici datele.

Extragerea jocurilor
Extragerea se realizeaza pe sistemul Berger, noi la inceput oferindu-va solutii pentru 13 si 14 echipe, urmand ca in viitor sa introducem alte solutii. Dar aveti si posibilitatea de a folosi sistemul propriu, urmand instructiunile noastre.

Pagina proprie pentru campionat
Fiecare campionat are pagina lui proprie, cu detalii despre campionat, echipele au linkuri care sunt active, cu detaii despre jucatori, sigle, logo etc, totul depinzand de cat de detailat va conduceti campionatul.

Listare foi de arbitraj
Inaintea fiecarei etape, managerul are posibilitatea de a lista foile de arbitraj, in care apare jucatorii inscrisi (limitati la numarul setat de manager), suspendatii etc.

Sectiune de stiri
Sectiunea de stiri este pentru a comunica cu vizitatorii sitului, pentru a le anunta de diverse evenimente legate de campionat. Fiecare stire se va revizui de administrator si se va activa.

Afisarea rezultatelor
Utilizatorii sitului pot naviga pe pagini si vedea date din diverse campionate, la fel ca un manager, doar ca acestia nu pot edita date. Ei pot vedea etapele, jucatorii unei echipe, jucatorii suspendati sau cu galben, tabela, etapele viitoare etc. Totul depnde de manager cat de detailat le pune in sistem.

Trimiterea de newsletter
Fiecare manager are posibilitatea de asi dezvolta lista de contacte (presa, jucatori, antrenoir etc) si a le trimite mesaje acestora. La fel de pe site si utilizatorii se pot inscrie la un anumit campionat si vor primii detalii despre acesta atunci cand managerul trimite acestora un newsletter.

Pentru sugestii folositi formularul de contact.