www.mini-fotbal.ro (numit in continuare "Serviciul") este un site creat in totalitate de utilizatori. Folosirea acestui Serviciu se poate realiza si garanta numai cu acceptul "Termenilor si conditiilor de utilizare".

Serviciul este gratuit si functioneaza ca un ziar electronic realizat de managerii unor campionate de minifotbal. Managerii pot publica informatii personale sau generale care sa nu contravina Legilor Romaniei.

"Termenii si conditiile de utilizare" pot fi modificate oricand, iar orice modificare intra in vigoare imediat. Utilizatorii trebuie sa revada periodic "Termenii si conditiile de utilizare", lecturarea periodica a acestora fiind considerata o acceptare a acestor schimbari.

Folosirea Serviciului, sub orice aspect, implica acceptarea, aprobarea si luarea la cunostinta a "Termenilor si conditiilor de utilizare". Nerespectarea acestora poate duce la stergerea articolelor scrise, la blocare de conturi sau adresa de IP sau suportarea consecintelor legilor romanesti in vigoare.

Administratorii Serviciului pot sterge, modifica sau proceda in orice alt fel cu articolele scrise de manageri (utilizatori).

Absolvire de raspundere

Scopurilele acestui Serviciu tin exclusiv de domeniul divertismentului. Utilizarea acestui Serviciu si toate informatiile continute, descarcate sau accesate de pe acest site sunt oferite ca atare, fara garantii de orice fel, inclusive garantii implicite sau garantii de piata, fara a se urmari un anumit scop sau incalcarea drepturilor unei a treia parti.

mini-fotbal.ro nu va fi responsabil pentru nici o problema sau o disfunctionalitate tehnica de internet online , servere sau orice alta natura. mini-fotbal.ro are dreptul sa modifice si sa interzica accestul sau sa opreasca temporar sau permanent orice parte a acestui site sau orice informatie continuta in acesta fara asumarea responsabilitatii de a notifica utilizatorii.

Vizitatorii site accepta si sunt de acord ca folosesc informatiile continute in el pe propriul lor risc. Sub nici un motiv, mini-fotbal.ro nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte, cauzate de si reiesite din utilizarea acestui site, chiar daca mini-fotbal.ro a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune.

Politici de restrictii si confidentialitate

S-a luat la cunostinta si incuviintat despre termenii si conditiile politicii de restrictii si confidentialitate a site-ului, dupa cum urmeaza.

Confidentialitatea transmisiilor pe internet

Transmiterea de date sau informatii (inclusiv a mesajelor prin posta electronica) pe internet sau pe alte retele accesibile public nu este sigura si se poate pierde, intercepta sau modifica in timpul transferului. Prin urmare, nu ne asumam responsabilitatea pentru aceste pierderi sau costuri ce pot aparea ca rezultat al transferului public de date pe internet sau pe alte retele accesibile public, cum ar fi transmiterea catre noi a unor mesaje prin posta electronica (inclusive mesaje ce contin datele personale ale utilizatorilor). Vom face cheltuieli comerciale rezonabile pentru a salva caracterul confidential al informatiilor oferite de utilizatori si pentru a le trata in conformitate cu Politica noastra de restrictii si confidentialitate. Informatiile pe care ni le transmit utilizatorii nu vor fi considerate sub nici o forma confidentiale si nici nu vor crea obligatii de incredere din partea noastra, asa cum nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care, la rindul nostru, transmitem neintentionat aceste informatii sau ele sunt accesate de catre o a treia parte fara consimtamintul nostru.

Conduita si obligatiile utilizatorului

Utilizatorii accepta respectarea urmatoarelor reguli de folosire a acestui site. Prin urmare, utilizatorii accepta ca:

* Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.

* Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti

* Nu vor incarca virusi, troieni, scripturi sau alte programe de acest gen

* Nu vor intrerupe, incarca excesiv, interfera sau incerca sa obtina acces neautorizat la orice portiune a acestui site, a sistemelor sale de computere, servere sau retele

* Nu vor oferi informatii false despre ei, nu se vor da drept alte persoane si nu vor incerca sa ne insele asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii

* Nu vor transmite mesaje junk, scrisori in lant sau alte forme nesolicitate de posta electronica bulk sau mesaje in duplicat

* Nu vor culege informatii despre alti vizitatori ai site-ului fara consimtamintul acestora si nu vor extrage sistematic date sau cimpuri de date, cum ar fi date financiare sau adrese de posta electronica.

* Nu vor vinde accesul catre mini-fotbal.ro sau catre utilizarea acestuia si a nici unui fragment accesat direct de pe el

* Nu vor redistribui continutul oferit de noi sub nici o forma, inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, grupuri sau forumuri de discutii sau orice alt serviciu ori metoda electronica sau tiparita fara consimtamintul nostru scris.

* Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre mini-fotbal.ro, utilizatorii ne acorda noua sau celor cu drept de succesiune si cesionare licenta non-exclusiva, internationala, fara drepturi de autori, perpetua si irevocabila de a folosi sau distribui aceste informatii intr-o maniera statutata potrivit politicii noastre de confidentialitate.

Despagubiri din partea utilizatorului

Utilizatorii accepta sa ne despagubeasca, sa ne apere si sa ne protejeze pe noi si pe asociatii nostri, pe partenerii nostri de afaceri, pe directorii si angajatii nostri, toti acestia declinindu-si raspunderea fata de orice pierdere, pretentie, cerere, stricaciune sau cheltuiala (inclusiv a taxelor legale) pretinse de catre oricine aflat in legatura cu utilizatorii acestui site potrivit conditiilor de folosire. Ne rezervam dreptul de a ne asuma apararea si controlul exclusive ale oricaror chestiuni ce tin de despagubirile cuvenite utilizatorilor, ceea ce nu exclude obligatiile la despagubiri din partea acestora.

Alte site-uri, informatii, produse si servicii

Link-uri catre alte site-uri nu reprezinta aprobarea noastra fata de continutul, inforamtiile, proprietarii, produsele sau serviciile acelor siteuri.

Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru utilizarea celor mentionate mai sus, ea facindu-se pe propria raspundere a celor care ne acceseaza.

Drepturi de proprietate

Politica noastra este de a respecta toate legile privitoare la proprietatea intelectuala si de a actiona de indata ce suntem instiintati despre orice incalcare a acestora. Daca unele din datele reproduse pe acest site constituie o incalcare a drepturilor de autor, sunteti rugati sa ne trimita un mesaj in acest sens care sa contina urmatoarele informatii: o semnatura fizica sau electronica a unei persoane autorizate sa actioneze in numele celui care poseda drepturile de autor in scopul consemnarii plangerii; identificarea originalului in cauza; identificarea materialului de pe site-ul nostru ce a incalcat sau a devenit subiectul incalcarii drepturilor de autor; adresa, numarul de telefon si adresa de posta electronica a partii vatamate; o declaratie prin care partea vatamata se arata de buna-credinta privind folosirea materialului in maniera mai sus-mentionata, neautorizata de catre posesorul drepturilor de autor, de catre agentul lui sau de lege; o declaratie ca informatiile din plangerea privitoare la incalcarea drepturilor de autor corespund realitatii, iar partea vatamata este autorizata sa actioneze in numele proprietarului ale carui drepturi par a fi incalcate.

Toate mesajele referitoare la incalcarea drepturilor de autor vor fi trimise de pe pagina de contact

Toata corespondenta trebuie sa fie in limba romana.

Generalitati

Daca vreuna din prevederile cuprinse in aceste Conditii de utilizare va fi considerata invalidabila sau inaplicabila de catre un tribunal cu jurisdictie competenta, atunci ea va fi reformulata in asa fel incit sa corespunda legilor in vigoare, in timp ce toate celelalte prevederi din Conditiile de utilizare vor ramine in vigoare.

Nici una din aceste conditii de utilizare nu va putea fi eludata.

Utilizatorii sunt de acord ca termenii de vinzare si politica de confidentialitate sau alte notificari postate pe acest site au fost concepute in limba romana, Desi exista traduceri in alte limbi, aceste traduceri pot fi incomplete sau aduse la zi. In consecinta, utilizatorii sunt de acort ca, in cazul unui conflict dintre versiunea in limba romana si versiuni in limbi straine, varianta in limba romana va avea prioritate.

Aceste conditii de utilizare vor fi respectate si aplicate conform legilor in vigoare din Romania.

Contact

Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de acest site sau de conditiile sale de utilizare, va rugam sa ne contactati de pe pagina de contact