GraFX este o companie de dezvoltare web specializata in aplicatii on-line inovative. Oferim solutii de calitate inalta pe baza celor mai noi tehnologii pentru a veni in ajutorul clientilor care isi doresc o prezenta web reusita.

Ne bucuram de o experienta de 8 ani. GraFX s-a infiintat in aprilie 1998. In 1999 am participat la dezvoltarea unui portal foarte popular pentru o companie din Norvegia, Mobile Media, printre clientii careia se numara Eurosport, BBC si Nokia. Un an mai tarziu, am creat propriul nostru portal local (www.acasa.ro, care s-a pozitionat printre primele cinci portaluri din Romania). Ne putem mandri si cu o solutie software inovativa de banner exchange (www.grafstat.ro) care ruleaza in prezent mai mult de 20,000,000 bannere pe aproximativ 500 de situri active in fiecare luna.

Din 2001 suntem dezvoltatori Macromedia certificati, initial pentru Macromedia Dreamweaver 4.0 iar din anul trebut pentru Dreamweaver MX 2004.

Am fost selectati Castigatori ai Premiului de inovatie PHP Classes. Acest premiu onoreaza dezvoltatori care isi fac publice codurile de clasa PHP ale unor obiecte prin care se aduce ceva nou programarii in PHP sau care rezolva probleme intr-un mod inedit.